Catalog de produse

VDT Construct - Incredere. Profesionalism. Creativitate

0755 114 095
Grund de profunzime fara solvent - CT 17

Grund de profunzime fara solvent - CT 17

Grund pe baza de rasini sintetice pentru suprafete critice, inainte de aplicarea placilor, a acoperirilor sau a sapelor autonivelante

Grundul de profunzime Ceresit CT 17 se utilizeaza pentru aplicatii la interior si exterior ca strat preliminar inainte de aplicarea gresiei si faiantei sau a altor acoperiri cu marmura sau piatra naturala; pentru grunduirea preliminara a placilor de ipsos si gips carton; ca grund pentru pereti pentru stabilizarea si reducerea absorbtiei inainte de aplicarea de vopsea lavabila (Ceresit CT 50 sau Ceresit CT 51), pentru stabilizarea si reducerea absorbabilitatii sapelor autonivelante (Ceresit CN 69), pentru stabilizarea si reducerea absorbabilitatii betoanelor usoare, a BCA-ului, a planseelor de beton de mare densitate, netede sau a straturilor suport ce au ca liant cimentul. Produsul se comercializeaza in bidoane de plastic de 10 l si 2 l.

CARACTERISTICI

  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 are penetrare puternica
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 este rezistent la factorii atmosferici agresivi
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 este ideal impotriva umezelii
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 este inodor
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 intareste stratul suport
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 reduce absorbtia
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 nu contine solventi

DOMENII DE UTILIZARE

  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 poate fi utilizata ca grund pentru pereti si plansee;
  • Grundul de profunzime Ceresit CT 17 este ideala pentru stabilizarea si reducerea absorbabilitatii betoanelor usoare, a BCA-ului, a gleturilor de ipsos, aplacilor de ipsos si gips carton, a sapelor anhidrit, a sapelor de ciment absorbante, a acoperirilor ceramice sau cu piatra naturala, a planseelor de beton de mare densitate, netede, a straturilor suport ce au ca liant cimentul.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Grundul de profunzime Ceresit CT 17 poate fi utilizat pe toate suprafetele absorbante, rezistente, curate si uscate, lipsite de substante antiaderente (grasimi, praf etc). A se verifica duritatea si capacitatea portanta a suprafetelor. Sapele anhidrit (pe baza de gips) vor fi asperizate mecanic. Suprafetele vor fi curatate de praf.

MOD DE APLICARE

Aplicarea grundului se va face cu o pensula sau cu bidineaua. In functie de conditiile de uscare, lucrarile ulterioare se pot demara dupa aproximativ 4 ore. Dupa intarire, suprafata grunduita trebuie sa fie rezistenta la abraziune (zgariere). Daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica, grunduirea se va repeta. Ustensilele folosite se pot spala, imediat dupa utilizare. Materialul intarit se va curata cu diluant.

Nota:
Ceresit CT 17 se aplica la temperaturi intre 5°C si 35°C.

RECOMANDARI

Datele tehnice prezentate sunt obtinute la temperatura de 20°C si umiditatea 60%. In conditii climatice diferite, intarirea si uscarea grundului pot fi accelerate sau intarziate. Datele prezentate se bazeaza pe teste si pe experienta practica. Totusi, datorita conditiilor variate de lucru, daca exista dubii, constructorul trebuie sa faca teste proprii privind produsul.

DEPOZITARE

  • 12 luni in locuri racoroase, ferite de inghet.

Acest produs nu are specificatii introduse.
Acest produs nu are features introduse
Acest produs nu are fisiere introduse.