Catalog de produse

VDT Construct - Incredere. Profesionalism. Creativitate

0755 114 095

Athena Residence

Atena Rezidence este o constructie amplasata in staţiunea Mamaia, zona Hotel Metropol, pe o suprafata de aproximativ 600 mp, suprafata desfasurata fiind de  4815 mp. 

 

Imobilele construite de VDT Construct dispun de cate 27 apartamente de doua camere, 9 apartamente de trei camere si doua duplexuri (un duplex de trei camere si alt duplex de cinci camere).

VDT Construct a realizat in cadrul proiectului si o piscina care deserveşte cele doua imobile alaturate aparţinand aceluiaşi proprietar;  piscina are forma trapezoidala, lungimea bazinului fiind de 11,50 m cu lăţime variabila pornind de la 5,50 m la 6,60 m si avind adincimea de 1,60 m.

Cele doua imobile cu parcările aferente precum si piscina formeaza un singur complex, pisicina fiind destinata exclusiv locatarilor din cele doua imobile.

Din punct de vedere functional un imobil este structurat astfel:

- Parterul este destinat parcajelor si acceselor in clădire

- etajul 1 are 6 apartamente (cinci de 2 camere si unul de 3 camere)

- etajul 2 are 6 apartamente (cinci de 2 camere si unul de 3 camere)

- etajul 3 are 6 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si parterul duplexului)

- etajul 4 are 6 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si etajul duplexului)

- etajul 5 are 5 apartamente (trei de 2 camere si doua de 3 camere)

- etajul 6 are 5 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si parterul duplexului)

- etajul 7 are 3 apartamente de 3 camere

- etajul 8 are 2 apartamente (unul de doua camere si unul de 3 camere)

Finisajele interioare sunt: pardoseli din gresie pentru bucătărie, bai, holuri si balcoane si pardoseli din parchet pentru camere. Scările au trepte din granit si contratrepte din marmura alba si sunt prevăzute cu balustrade din inox.

Pe pereţi s-au executat vopsitorii lavabile pe gleturi de ipsos în holuri si in camere iar in bai si bucătării pe inaltimea de 2.10 m, s-au executat placaje din faianţa alba, montata fug pe fug, cu rosturi de 4 mm, in culoarea cimentului.

Compartimentările s-au realizat din pereţi de cărămidă GVP cm cu grosimea de 20 sau de 15 cm. Tamplariile interioare sunt din lemn.

S-au prevăzut tavane suspendate din elemente de gips-carton numai pentru mascarea grinzilor si a elementelor de instalaţii.

Finisajele exterioare sunt următoarele: tencuieli structurate aplicate pe termositem, tamplarie din PVC cu geam termopan, balustrazi din sticla, placaje cu Trespa. Construcţia este acoperita cu şarpanta de beton armat.

Zidurile exterioare s-au executat din blocuri cărămidă GVP cu grosimea de 25 cm si s-au placat cu polistiren expandat de exterior de 10 cm. Punţile termice din dreptul stâlpilor si a grinzilor s-au izolat cu polistiren expandat de exterior de 10 cm.  Zonele de consola ds sub camere s-au izolat cu polistiren de 15 cm.

Instalatii sanitare si termice

Imobilul este dotat cu obiecte sanitare (lavoare, cada de baie, dus, WC, spălător vesela) consumatoare de apa potabila.

Alimentarea cu apa rece si calda a obiectelor sanitare, s-a realizat prin conducte din PP-R montate in zidărie in ghene inzidite si in sapa pardoselilor.  Alimentarea imobilului s-a făcut cu un branşament PEAD cu diametrul 110.

Confortul termic s-a realizat prin centrale termice murale pe gaze pentru fiecare apartament in parte. Incălzirea s-a realizat cu corpuri statice radiatoare de otel. Toate conductele de distribuţie sunt din plastic pentru încălzire tip Rehau. 

Instalaţiile electrice s-au executat cu conductoare AFY si FY in tuburi IPY si IPEY, montate ingropat. lnstalatiile s-au executat diferit, funcţie de destinaţia spatiilor. Iluminatul s-a realizat cu corpuri incandescente si fluorescente comandate local. S-au prevăzut prize duble in camere si prize cu contact de protecţie in spatiile umede. S-a prevăzut instalaţie pentru telefonie si TV.