Catalog de produse

VDT Construct - Incredere. Profesionalism. Creativitate

0755 114 095

Sophia Residence

Sophia Rezidence este amplasata in oraşul Constanta, in staţiunea Mamaia, zona Hotel Metropol.

Realizata pe o suprafata de 882 mp, constructia de lux dispune de piscina proprie si de locuri de parcare, atat in garaje individuale, cat si in spatiu comun.

Sophia Rezidence

Accesul in garaje se face din cele doua alei laterale din parcarea din spate precum si din aleea proiectata in fata construcţiei. La parterul imobilului s-au dat spre folosinta 20 de locuri de parcare in garaje individuale sau duble iar in limita proprietăţii s-au realizat inca 4 locuri de parcare, precum si aleile de acces la toate garajele si locurile de parcare. In plus se utilizeaza si parcarea cu suprafaţa de peste 400 mp înspre zona lacului (17 locuri de parcare).

In total VDT Construct a realizat 41 de locuri de parcare ce vor deservi celor 38 de apartamente realizate. Toate apartamentele comstruite au suprafaţa intre 100 mp si 155,56 mp.

 

Finisajele interioare realizate de VDT Construct sunt: pardoseli din gresie pentru bucătărie, bai, holuri si balcoane si pardoseli din parchet pentru camere. Scările au trepte din granit si contratrepte din marmura alba si sunt prevăzute cu balustrade din inox.

Pe pereţi s-au executat vopsitorii lavabile pe gleturi de ipsos în holuri si in camere iar in bai si bucătării pe inaltimea de 2.10 m,

s-au executat placaje din faianţa alba, montata fug pe fug, cu rosturi de 4 mm, in culoarea cimentului.

Compartimentările s-au realizat din pereţi de cărămidă GVP cm cu grosimea de 20 sau de 15 cm. Tamplariile interioare sunt din lemn.

S-au prevăzut tavane suspendate din elmente de gips-carton numai pentru mascarea grinzilor si a elementelor de instalaţii.

 

Finisajele exterioare sunt următoarele: tencuieli structurate aplicate pe termositem, tamplarie din PVC cu geam termopan, balustrazi din sticla, placaje cu Trespa. Construcţia va fi acoperita cu şarpanta de beton armat.

Zidurile exterioare s-au executat din blocuri cărămidă GVP cu grosimea de 25 cm si s-au placat cu polistiren expandat de exterior de 10 cm. Punţile termice din dreptul stâlpilor si a grinzilor s-au izolat cu polistiren expandat de exterior de 10 cm. Zonele de consola de sub camere s-au izolat cu polistiren de 15 cm.

Alimentarea cu apa a construcţiei se face din căminul apometric ce se va racorda la reţeaua stradala situata în strada. Alimentarea cu apa rece si calda a obiectelor sanitare, s-a realizat prin conducte din PP-R montate in zidărie in ghene inzidite si in sapa pardoselilor. Alimentarea imobilului s-a făcut cu un branşament PEAD cu diametrul 110.

Confortul termic s-a realizat prin centrale termice murale pe gaze pentru fiecare apartament in parte.încălzirea s-a realizat cu corpuri statice .radiatoare de otel. Toate conductele de distribuţie sunt din plastic pentru încălzire tip Rehau.

Instalaţiile electrice s-au executat cu conductoare AFY si FY in tuburi IPY si IPEY, montate ingropat. lnstalatiile s-au executat diferit, funcţie de destinaţia spatiilor. Iluminatul s-a realizat cu corpuri incandescente si fluorescente comandate local. S-au prevăzut prize duble in camere si prize cu contact de protecţie in spatiile umede. S-a prevăzut instalaţie pentru telefonie si TV.

Din punct de vedere functional imobilul este structurat astfel:

Parterul este destinat parcajelor si acceselor in clădire.

Etajul 1 are 6 apartamente

Etajul 2 are 6 apartamente (cinci de 2 camere si unul de 3 camere)

Etajul 3 are 6 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si parterul duplexului)

Etajul 4 are 6 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si etajul duplexului)

Etajul 5 are 5 apartamente (trei de 2 camere si doua de 3 camere)

Etajul 6 are 5 apartamente (patru de 2 camere si unul de 3 camere si duplexul)

Etajul 7 are 3 apartamente de 3 camere

Etajul 8 are 2 apartamente (unul de doua camere si unul de 3 camere)