Catalog de produse

VDT Construct - Incredere. Profesionalism. Creativitate

0755 114 095

Tania Residence

Tania Rezidencese se afla in staţiunea Mamaia, zona Hotel Venus/Restaurant Central, pe o suprafata construita de 335 mp, suprafaţa desfasurata proiectata fiind de peste 3000 mp.

Imobilul are regim de inaltime P+7E  si conţine 15 apartamente de locuit in ansamblu. 

Construcţia executata de VDT Construct are următoarele funcţiuni:

Parterul: spaţiu liber ocupat parţial de structura construcţiei, cu funcţiunea de parcare auto pentru un număr 23 maşini si casa scării

Etajul I + II: trei duplexuri cu suprafeţe utile de 129,4 mp si un apartament de 2 camere cu suprafeţe utile de 74,5 mp.

 

Etajul III + IV:  trei duplexuri cu suprafeţe utile de 129,4 mp si un apartament de 2 camere cu suprafeţe utile de 74,5 mp.

Etajul V + VI: doua duplexuri cu suprafeţe utile de 129,4 mp  si  cate un apartament de 4 camere cu suprafeta utila de 156,8 mp

Etaj VII - un penthouse, cu suprafaţa utila 153.27 mp  si  terasa circulabila cu suprafaţa utila de 162.70 mp.

 

Finisajeie interioare si exterioare au fost realizate cu vopsitorii lavabile pe gleduri de ipsos in holuri, camere, bai si bucătării respectiv tencuieli umede aplicate peste termosistemul realizat in câmpul faţadelor si vopsitorii lavabile de exterior.

Tamplaria exterioara a fost realizata din profile PVC si geam dublu termoizolator, tamplaria interioara a fost realizata din elemente de lemn.

Faţada principala aferenta b-dului Mamaia este inchisa cu un perete cortina semi-structural (profile aluminiu si geam dublu termoizolator).

Construcţia executata de VDT Construct are structura de rezistenta din cadre de beton armat (stâlpi, grinzi, plansee) si închideri exterioare si ziduri de compartimentare din zidărie de B.C.A.

Acoperişul construcţiei este parţial terasa circulabila peste etajul VI si parţial terasa necirculabila peste cota nivelului VII. Zona casei scării si putui liftului sunt realizate integral din diafragme de beton armat.

Din punct de vedere al condiţiilor tehnice si de exploatare,

VDT Construct a realizat construcţia astfel incat sa raspunda următoarelor exigente:

rezistenta si stabilitate la solicitări statice, dinamice si seismice

siguranţa in exploatare

siguranţa la foc

protecţia împotriva zgomotului

sanatatea oamenilor si protecţia mediului

izolaţie termica, hidrofuga si economie de energie prevăzute in Legea calitatîi construcţiilor nr. 10/1995

Instalatii sanitare

Cele 15 apartamente din imobil au spatii de bai si bucătării dotate cu obiecte sanitare corespunzătoare. Alimentarea cu apa a construcţiei din Constanta se face din reţeaua stradala existenta pe b-dul Mamaia prin racord in cămin apometric executat in limita proprietate, apele uzate menajere fiind evacuate in reţeaua stradala existenta.

Instalaţii termice

Fiecare apartament din imobil este dotat cu centrala termica murala alimentata cu gaze naturale pentru producerea agentului termic si a apei calde necesare.

Instalaţiile electrice s-au executat cu conductoare AFY si FY in tuburi IPY si IPEY montate îngropat.

Iluminarea spatiilor se realizează cu corpuri incandescente si fluorescente, comandate local.

S-au prevăzut prize duble in camere si prize cu contact de protecţie in spatiile umede.

Imobilul este prevăzut cu instalaţie pentru telefonie, TV, date, control acces. Pentru evitarea accidentelor prin electrocutare s-au legat la priza de pamant părţile metalice ale instalaţiei care nu sunt in mod normal sub tensiune.