Catalog de produse

VDT Construct - Incredere. Profesionalism. Creativitate

0755 114 095

VDT Construct a obținut certifcatul "Firmă de încredere"

VDT Construct a obținut certificatul Firmă de încredere 2016.
 

Certificatul "Firmă de Încredere" este un proiect care există pe piața europeană din anul 2013. Proiectul este implementat în România de către Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienţilor - CBOK sp. z o.o SRL. Acest proiect are succes, în special, datorită observaţiilor comprehensive efectuate în mediul online, a tehnologiilor emergente, a schimbărilor distincte în modelele de afaceri existente, dar și în tendinţele comportamentului și reacţiilor consumatorilor.
Cea mai recentă tehnologie oferă acces clienţilor la o gamă largă de informaţii despre orice produs, serviciu, firmă, societate sau instituție. Utilizatorii informaţi caută mereu noutăţi despre companii și despre serviciile lor. Adesea, ei vor să știe dacă o organizație este de încredere. În acest scop, deținătorii de dispozitive mobile petrec majoritatea timpului pe internet căutând și citind informaţii despre respectivele companii. Ca urmare a acestor informaţii, societatea a venit cu iniţiativa de a facilita atât clienţilor, cât și dezvoltatorilor, dialogul global.
După efectuarea unor investigaţii, a fost creată o metodologie de cercetare unică și inovatoare, care pe baza algoritmului conceput poate determina Coeficientul de Opinie.
Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților realizează, în mod independent, observații asupra firmei respective, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză CBOK Ltd, conform algoritmului de mai sus. Până în prezent nici o instituţie nu desfășoară activități de cercetare pe baza acestei metode.
După numai un an, certificatul "Firmă de Încredere" a devenit extrem de popular și respectat, atât de antreprenori, cât și de clienți. Aceasta este una dintre cele mai populare distincţii oferite în multe alte ţări europene.